TIL SMÅBEDRIFTER: Kenneth Løvold vil gjøre betalingsprosessen lettere for foreninger og lag. (Foto: Visma)

Visma samarbeider med Izettle

Løsningene fra Izettle skal gi enklere betaling for små bedrifter, lag og foreninger.

Publisert Sist oppdatert

Visma eAccounting, et nettbasert faktura -og regnskapsprogram, presenterer nå en integrasjon til Izettles POS (Point of Sales)-egenskaper. Ved å forene krefter, kan Visma og Izettle tilby en mer smidig og sømløs regnskaps- og betalingsprosess, ifølge pressemelding.

Integrasjonen innebærer at transaksjonene går rett inn i Visma eaccounting, betalingsinformasjonen oppdateres automatisk, og betalingen kan skje hvor som helst.

– Ikke lenger manuelt

– Vi er begeistret over samarbeidet med izettle. Integrasjonen skaper et attraktivt tilbud for små bedrifter, lag og foreninger. Izettle gir bedrifter mulighet til å gjennomføre forretningstransaksjoner on-the-go, noe som er i tråd med Vismas mål om å automatisere og digitalisere forretningsprosesser for en enklere hverdag. Dette sier Kenneth Løvold, som er administrerende direktør i Visma Mamut.

– Samarbeidet med Visma gir nye muligheter til Izettles tilbud av finansielle verktøy og tjenester. Små bedrifter trenger ikke lenger å legge til sine transaksjoner manuelt. De har nå muligheten til å se sine kontoer i sanntid og fokusere på å utvikle sin kjernevirksomhet, i stedet for å bruke tid på administrasjon. Dette er nok et skritt i retning av Izettles mål om å hjelpe små bedrifter med å jobbe mindre og tjene mer, sier Johan Bendz, som er markedssjef i Izettle.