TEST: Logitech Keys-to-go 2

LITE: I den nyeste versjonen av Keys-to-Go-serien har tastaturet fått et enda tynnere og enklere design, og skal være blant det tynneste du kan få tak i. (Alle foto: Marius Henriksen)

Det ultrabærbare Keys-to-Go 2

Logitech har kommet ut med en ny versjon av det bærbare Keys-to-Go, tastaturet som er tilpasset for å være så lite og flyttbart som overhodet mulig.

Publisert Sist oppdatert

Her har vi et bærbart tastatur laget for iPad/nettbrett eller mobiltelefoner, pc-er og alt som støtter Bluetooth-tastaturer. 

I den nyeste versjonen av Keys-to-Go-serien har tastaturet fått et enda tynnere og enklere design, og skal være blant det tynneste du kan få tak i. 

Tastaturet har også et innebygd cover for å beskytte tastaturet til alle slags turer. Tastaturet er også "spill proof", som vil si at det skal tåle uheldig søl og også kunne tåle en støyt. 

Her får du et tastatur som er utrolig lett og enkelt å ta med seg – hvor enn man måtte ferdes. 

Funksjoner 

Dette tastaturet har et mer utradisjonelt batterisystem, i hvert fall i forhold til andre tastaturer. Det bruker nemlig to litiumbatterier - noe som kommer med både fordeler og ulemper. 

Først og fremst er ikke batteriet oppladbart, som vil si at når batteriet går tomt, må man bytte for hånd. Heldigvis har batteriet en levetid på hele 36 måneder, og det føles bra å slippe å tenke på batteriet. Tastaturet er lite og kompakt, tastene føles bra å bruke, og har et par smarte snarveier. Akkurat som flere andre bærbare tastaturer har ikke Keys-to-Go 2 noe touchpad, og det er noe man kan være var på når det kommer til stasjonære enheter som ikke har noen touchskjerm. 

SOLID: Keys-to-go er lite i forhold til de fleste andre tastaturer. Likevel er det solid.

Alt i alt 

Her har vi et enkelt tastatur som er laget for å ta så lite plass og være så bærbart som overhodet mulig, og akkurat det leverer det på. Batteriet er også veldig bra, samtidig som tastaturet kommer til en grei pris på 999 kr. 

Et bra tastatur som er enkelt å ha med å gjøre. Alt i alt et solid bærbart tastatur.