ACTIVITÉ: Designet i Paris.

Elegant og klassisk aktivitets-ur

Kombinerer stil og smartness i friske farger og tidløs design.

Publisert Sist oppdatert

Smart-urets tid er over oss - hvordan påvirker det designet?

Apple Watch er det store om dagen, og for øvrig ikke offisielt lansert i Norge enda. Også Android-verdenen har sine kandidater, med litt mer variasjon i utseendet enn Apples striglede smykkedesign. Og så finnes det smarte treningsur og aktivitetsmålere, og selv tradisjonelle klokke-merker prøver å smarte opp de ellers mekaniske urverkene sine.

Men trenger et armbåndsur se spesielt digitalt ut, med display og det hele, bare for å være litt ekstra intelligent?

Pop

Withings har spurt seg det samme, og har hatt sitt svar klart en stund: Et armbåndsur med klassisk utseende men med ekstra finesser under urskiven.

Siste modell er Withings Activité Pop med sportsremmer i myk silikon. Urkassen er PVD-belagt, og finnes i tre ulike farger: Blå, sand og mørk grå. Remmene matcher dette, men det finnes også remmer i fargene oransje, burgunder og turkis.

Den innebygde aktivitetsmåleren holder tritt med den aktive livsstilen din, og registrerer alt fra gange til løping eller også svømming, takket være vannbestandig urhus.

Klokken har generelt analoge visere, og en ekstra viser til å fortelle om dagens aktivitetsmål i form av antall skritt er nådd. Ingen flashy, digitale elementer.

Bluetooth

Men Activité Pop er likevel smart nok til å ha Bluetooth 4 slik at uret kan synkronisere data med en iPhone-app. Appen vil også fortelle uret om tiden, slik at denne stilles automatisk.

Appen har forøvrig også en sosial komponent, slik at man kan utfordre venner og ha konkurranser om hvem som er mest aktiv og sporty.

Klokken måler for øvrig også søvn. Batteritid er åtte måneder, til forskjell fra Apple Watch, som må lades daglig. Og batteriet er av standard type som kan kjøpes i vanlige butikker.

Pris i Norge er 1399 kroner hos Eplehuset.

Du kan lese mer om Withings Activité her. iOS-appen finner du på iTunes AppStore her. Sjekk ut en promo-video nedenfor.