TILBUDSANSVARLIG: Eirik Vefsnmo i Bouvet fikk uttelling for anbudet sitt. (Foto: Bouvet)
TILBUDSANSVARLIG: Eirik Vefsnmo i Bouvet fikk uttelling for anbudet sitt. (Foto: Bouvet)

Bouvet til helse-Norge

Bouvet har fått rammeavtaler med Sykehusinnkjøp HF for leveranser til helseforetakene.

Publisert Sist oppdatert

Bouvet gikk seirende ut av anbudskonkurransen til Sykehusinnkjøp HF (tidligere HINAS), og vant rammeavtaler på så godt som alle delområder for alle helseregioner i hele landet, ifølge pressemelding.   

– Vi er stolte og meget fornøyd med å ha blitt tildelt kontrakter med alle helseforetakene i Norge på en rekke områder. Helse er en meget viktig sektor for Bouvet og tildelingen av disse kontraktene viser at vår kompetansebygging og satsing har vært og er riktig, sier administrerende direktør Sverre Hurum i Bouvet.

400 millioner kroner

I juni i år utlyste Sykehusinnkjøp HF for første gang en anbudskonkurranse på anskaffelse av ikt-konsulenttjenester i spesialisthelsetjenesten for hele landet. Bouvet leverte tilbud på ni delområder for regionene Nord, Midt-Norge, Sør-Øst og Vest og vant på nesten samtlige områder, som en av flere leverandører. Den samlede verdien av rammeavtalene er estimert til ca. 400 millioner kroner per år, en sum Bouvet og de andre rammeavtaleleverandørene skal konkurrere om.

– ­Vi fikk alle områdene i Helse Nord og Helse Midt-Norge, unntatt drift og forvalting av it-systemer og plattformer. Vi fikk også alle områder i Helse Sør-Øst unntatt testledelse og release-gjennomføring. I tillegg vant vi alle avtalene i Helse-Vest, forteller Eirik Vefsnmo som har vært tilbudsansvarlig i Bouvet. Han påpeker også at Bouvet ble evaluert til å være beste leverandør på en rekke områder.

Bouvet er et skandinavisk konsulentselskap med rundt 1100 ansatte som leverer tjenester innenfor informasjonsteknologi, digital kommunikasjon og rådgivning. Selskapet er notert på Oslo Børs.

Inngått kontrakt eller avtale? Send en mail til ITBransjen@cw.no og fortell oss om det. Husk bilde.