SIGNERTE AVTALE: Anders Stensland i Bouvet og Örn Kristinsson i Innovasjon Norge. (Foto: Bouvet)

Omfattende avtale mellom Innovasjon Norge og Bouvet

IT-BRANSJEN: Innovasjon Norge velger Bouvet som partner for it-utvikling. Avtalen har varighet på seks år og en totalverdi på opptil 450 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Forrige signerte Innovasjon Norge og Bouvet en ny avtale, som gjør Bouvet til Innovasjon Norges største leverandør av it-tjenester og -utvikling i årene som kommer. 

Bouvet skal bistå Innovasjon Norge med kompetanse innen blant annet systemutvikling, dataplattform, lavkode, rådgivning, skytjenester, analyse, kunstig intelligens og brukeropplevelse.

Fornyet tillit

Innovasjon Norge har hatt et langvarig samarbeid med Bouvet siden 2015. Nå har selskapet fått fornyet tilliten med en større avtale som omfatter leveranse av tjenester innen utvikling, forvaltning og vedlikehold av deres digitale produkter. 

Målet er å bidra til å øke norsk næringslivs konkurransekraft, heter det i en pressemelding fra Bouvet.

Innovasjon Norges ikt-direktør, Örn Kristinsson, uttaler seg slik om avtalen:

Vi skal styrke vår evne til å støtte næringslivet, og gjøre det enda enklere å bruke oss.

Örn Kristinsson, Innovasjon Norge

– Vi er meget tilfredse med å ha valgt Bouvet som vår partner for videreutvikling av våre digitale tjenester. Det er strategisk viktig for oss å sikre kontinuitet og innovasjon i tilbudet til kundene våre. Vi skal styrke vår evne til å støtte næringslivet, og gjøre det enda enklere å bruke oss. Dette samarbeidet representerer en sterk satsing på fremtidsrettet teknologi og vi er overbevist om at det vil bringe betydelig verdi til våre nåværende og framtidige kunder.

Digital tilstedeværelse

Gjennom det nye partnerskapet får Innovasjon Norge tilgang på systemer som blant annet inkluderer skyplattformen, dataplattformen og nettsiden til Innovasjon Norge. Partnerskapet vil hjelpe Innovasjon Norge med å forbedre deres digitale tilstedeværelse og øke effektiviteten i deres digitale tjenester.

– Vi er stolte, og ydmyke over tilliten Innovasjon Norge viser oss, og det er ekstra gledelig at vi vant anbudet basert på toppscore på kvalitet, kompetanse og erfaring. Vi ser frem til samarbeidet med Innovasjon Norge i årene som kommer og oppgavene vi skal løse sammen, sier administrerende direktør i Bouvet Per Gunnar Tronsli, i meldingen.