STOLT: Norgessjef Jens MIddborg i Capgemini er stolt over at selskapet har blitt utropt til årets partner på SAP på Microsoft Azure. (Foto:Capgemini/Simon Øverås)

Capgemini kåret til årets partner på «SAP on Microsoft Azure»

Fikk prisen for innovasjon og implementasjon av løsninger som også har fokus i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Microsoft har nylig hedret sine partnere verden over. I et felt bestående av 2.900 kandidater fra 115 land verden over har flere priser blitt delt ut, og Capgemini har vunnet prisen som årets partner 2019 for SAP på Microsoft Azure.

Dette er et område med stort fokus også i Norge, forteller norgessjefen i Capgemini til Computerworld.

Norsk fokusområde

Denne prisen hedrer altså den aktøren som har hatt størst suksess med å levere SAP-løsninger på Microsofts Azure-plattform. Ifølge en pressemelding Computerworld har mottatt i e-post har «Capgemini vist hvordan kunder migrerer sine SAP-applikasjoner og drar nytte av Microsoft Azure-plattformen for å oppnå større smidighet, fleksibilitet, sikkerhet og kostnadsreduksjoner».

– Vi er meget stolte over å bli anerkjent som Microsoft SAP on Azure Partner of the Year, sier Capgeminis norgessjef, Jens Middborg i pressemeldingen.

– Det er mange fordeler for virksomheter som migrerer SAP applikasjonene sine til Microsoft Azure, ikke minst når det gjelder kostnadsbesparelser og økt fleksibilitet. Dette er en global anerkjennelse innen et område som vi også har stort fokus på her i Norge, legger han til. 

– I Norge er vi veldig store på både SAP og Microsoft. Vi har godt over 150 konsulenter som har ekspertise innen enten den ene eller begge disse teknologier, hvilket gir oss en unik markedsposisjon, utdyper Middborg i en e-post til Computerworld.