TOPP-PARTNER: Britt Aas Fidjestøl fikk uttelling for Vmware-satsingen. (Foto: Core Services)

Core Services i høyeste Vmware-divisjon

Kompetanse og gjennomførte SDDC-prosjekter ga høyeste partnerstatus.

Publisert Sist oppdatert

Core Services har satset på Software Definert Datasenter (SDDC) og investert tungt i Vmware-kompetanse i hele organisasjonen, fra vSAN til NSX. De har oppnådd høyeste partnerstatus hos Vmware for denne kompetansen og tildelingen av blant annet SDDC-prosjekter hos DSS og Helse Nord, ifølge pressemelding.

­

Vunnet anbudsrunder

– Kompetanse er nøkkelen for å kunne skape verdi for kundene våre. Vi investerer derfor tungt i kompetanse i alle ledd i organisasjonene innen våre satsingsområder. Jeg er likevel veldig stolt over hvor stort løft de ansatte har gjort siste året på Vmware-porteføljen, både med hensyn til kompetanseheving og erfaring, sier Britt Aas Fidjestøl, som er administrerende direktør i Core Services.

­– Core Services har siste året vunnet to store strategiske SDDC prosjekt, i sterk konkurranse med andre tilbydere. Både DSS (Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon) og Helse Nord påpekte kompetansen og erfaringen Core Services besitter på SDDC-løsningene som en av faktorene for at Core Services ble valgt, noe som er svært gledelig, sier Fidjestøl videre.

– Core Services har gjort en fantastisk jobb med å vise styrken av SDDC i kombinasjon med kompetansen de har. Dette er et bevis på at de tekniske løsningene i et datasenter tilrettelegger for et felles forretningsmål som for Helse Nord er å levere tjenester til interne og eksterne brukere på en rask og sikker måte, sier Angeliqua Ramming-Gaden, landssjef i Vmware Norge.