ÅRETS DYNAMICS 365-PARTNER: Microsofts Ellen Vrålstad, som er partneransvarlig for Dynamics 365, har gitt prisen til EG Norges Trine Johannessen. (Foto: Creative Commons)

EG Norge best på Dynamics 365

EG Norge ble kåret av Microsoft til Årets Dynamics 365-partner på internasjonal partnerkonferanse.

Publisert Sist oppdatert

EG Norge ble tildelt prisen Årets Dynamics 365-partner under den årlige globale partnerkonferansen Microsoft Inspire i Washington i juli, i følge en pressemelding.

– Ved store omveltninger er det noen av våre partnere som umiddelbart tar affære for å lære seg nye løsninger og leveransemetoder. EG Norge er en foregangspartner som umiddelbart startet et kompetanseløp frem mot Dynamics 365-lanseringen, og solgte Norges første Dynamics 365-løsning allerede samme måned, sier norgessjef Kimberly Lein-Mathisen i Microsoft.

Ledende i Vest-Europa

Lein-Mathisen trekker også frem at EG har satset på utvalgte bransjer som går på tvers av hele Microsoft Dynamics 365-familien, noe som gjør at de er i god posisjon for vekst innen alle produktområder, samtidig som de er spesialister innen utvalgte bransjer.

– Resultatet er at EG er en av Norges største forhandlere av Dynamics 365, og en av de ledende i Vest-Europa, fortsetter Lein-Mathisen i pressemeldingen.

Norgessjef Morten Sælemyr i EG forteller at det etter at Microsoft lanserte Dynamics 365 i november 2016 har det vært enorm interesse for det skybaserte forretningssystemet. Han mener digitaliseringstrenden er den viktigste grunnen for at mange bedrifter investerer i løsningen.

– Mange av våre kunder opplever store endringer som følge av digitalisering av bransjer og markeder. Dynamics 365 utgjør en tilsvarende endring for oss som Microsoft-partner. De nye mulighetene som et ekte skybasert forretningssystem gir både oss og våre kunder, gjør at vi nå investerer tungt i kompetanse og forretningsmodell, sier Sælemyr i pressemeldingen.