GODE PARTNERE: Anders Teigen fra Palo Alto Networks og Data Equipments Hugo Fernandez. (Foto: Data Equipment)

Prisdryss over Data Equipment

Ble tildelt utmerkelser under Palo Alto Networks’ internasjonale partnersamling.

Publisert Sist oppdatert

Data Equipment mottok prisene for Nordic Partner of The Year og Northen EMEA Regional Partner of The Year, ifølge en pressemelding.

Data Equipments supportsenter ble i tillegg nominert til årets beste supportsenter i Northern Europe i konkurranse med store internasjonale partnere i blant annet Nederland og Belgia.

Prisene ble tildelt under Palo Alto Networks sales kick off i Nashville, der 3000 Palo Alto Networks-ansatte og 500 partnere deltok.

Verdens første med Diamond-status

– Data Equipment har i lang tid jobbet strategisk med Palo Alto Networks som en del av sin sikkerhetssatsning og var den første partneren i verden som ble tildelt status som Diamond Partner, sier Palo Alto Networks’ nordiske salgsdirektør Anders Teigen.

Han forteller at de i fjor tre var tre ganger så store som nest største partner i Norge og fikk utmerkelsene på bakgrunn av dedikasjon, kompetanse og ikke minst resultater.

– Disse prisene henger svært høyt ettersom det er mange store Palo Alto Networks Diamond partnere i vår region.  Her får vi betalt for den kraftige investeringen vi har gjort i økt sikkerhetskompetanse, sier Hugo Fernandez i Data Equipment, som er ansvarlig for sikkerhetsområdet i selskapet.

Data Equipment leverer komplette sikkerhetsløsninger basert på perimetersikring, sikkerhet i skyen, endepunktsikring og sikkerhet i datarom. Fra 2010 til 2015 har selskapets omsetning økt fra 66 millioner til 133 millioner kroner.