Oppgraderer underholdningstilbudet

Canal Digital lar kundene se flere kanaler på Ipad-en. 

Publisert Sist oppdatert

Canal Digital gjorde onsdag en stor oppgradering av sitt tv- og underholdningstilbud på Ipad, og gir kundene mulighet til å se NRK 1, NRK 2 og NRK 3 i HD-kvalitet.  Kundene skal også kunne se VG og TV 2 Nyhetskanalen direkte på Ipaden. I tillegg vil man finne siste ukes mest populære tv-programmer fra TVNorge, MAX, VOX og FEM i egne ukesarkiv samt at Barnas SF Favoritter blir tilgjengelig.

– Vi løfter nå ut masse nytt og populært norsk tv-innhold på Ipad-en og tilbyr det beste fra to verdener; et sterkt tradisjonelt tv-tilbud kombinert med et omfattende utvalg av strømmetjenester, slik at kundene våre får frihet til å velge hvor og når de vil se sine favorittprogrammer, sier Roger von Zernichow som er administrerende direktør i Canal Digital Norge, i en pressemelding.

 Tv- og underholdningstjenesten GO er inkludert i tv-abonnementet til Canal Digitals satellitt-tv kunder. På Ipaden skal det nå være mulig å se opptil 28 direktesendte tv-kanaler, Ukesarkiv fra 19 tv-kanaler og over 2000 tv-serier og filmer fra C More.

 App må oppdateres

 For å benytte tv- og underholdningstilbudet på Ipad må appen «Canal Digital GO» lastes ned fra App Store. Dersom man har lastet ned appen tidligere må den oppdateres for å få tilgang på alt det nye innholdet. Frem til mars 2015 vil tjenesten være inkludert i tv-abonnementet til samtlige satellitt-tv kunder, deretter vil tjenesten være inkludert i Canal Digital PLUS og for alle som har tv i flere rom.

Hvilke tv-kanaler og Ukesarkiv man kan se på Ipaden bestemmes av hvilket TV-abonnement kunden har, innholdet på Ipaden skal i størst mulig grad speile det man har i tv-abonnementet, står det i pressemeldingen.

For å kunne se TV 2 og NRK kreves det at dekoderen er koblet til internett slik at Ipaden og dekoderen er på samme hjemmenettverk. Samtlige av de andre tv-kanalene skal også kunne ses på Ipaden utenfor hjemmet.