MILLIONAVTALE: Canon har vunnet print, skanning og dokumenthåndteringstjenester ved Høyskolen Campus Kristiania. På bildet: Svein Trønnes, direktør for Canon Business Services i Canon Norge og Pål Nakken, finans- og økonomidirektør ved Høyskolen Campus Kristiania. Foto: Canon

Campus Kristiania outsourcer tjenester til Canon

Høyskolen får totalløsning for utskrift, skannning og dokumenthåndtering i ni år. Prisen er 33 millioner kroner.

Canon Business Services (CBS) har vunnet avtale om leveranse av totalløsning for print- og skannetjenester til Høyskolen Campus Kristiania.

Dersom alle opsjoner under avtalen blir brukt har kontrakten en varighet på 9,5 år og en totalverdi på minimum 33 millioner kroner over hele perioden.

Leveransen inkluderer 41 multifunksjonsmaskiner, privat sky, dokumentsenter i tillegg til skannetjeneste basert på Uniflow. Alt utstyr eies og driftes av Canon.

Ifølge it-sjef Ståle Mørch ved Campus Kristiania er avtalen inngått fordi høyskolen ønsker å "fokusere på kjhernevirksomheten i sin it-drift".

- I stedet for å kurse interne ressurser ønsker vi å outsource disse tjenestene til Canon for å få behovene for utskrift- og skanning til både studenter og ansatte levert som en tjeneste, forteller Mørch.