SKY: Cisco og Kyndryl sitt nye partnerskap skal blant annet se på private skytjenester. (Foto: Kyndryl / Bo Mathisen)

Inngår samarbeid om sky og nettverk

Kyndryl og Cisco har inngått partnerskap for å akselerere virksomheters transformasjon til datadrevet forretningsdrift.

Publisert Sist oppdatert

Kyndryl ble etablert da IBM i fjor skilte ut avdelingen Managed Infrastructure Services og er i dag verdens største leverandør av it-infrastrukturtjenester med rundt 90 000 ansatte i over 60 land. En sentral del av strategien er å utnytte mulighetene som selvstendig selskap, og det er blant annet inngått partnerskap med skygiganter som Amazon Web Services, Google og Microsoft.

Nå utvides Kyndryls økosystem av partnere ytterligere gjennom et teknologipartnerskap med Cisco. Dette skal hjelpe virksomheter å transformere forretningsdriften gjennom skytjenester som forenkler komplekse hybridmiljøer. Kyndryl og Cisco skal også utvikle nye private skytjenester, løsninger for network og edge computing, software defined networking-løsninger (SDN) og multi-network wide area network-tjenester (WAN) med avansert sikkerhet.

– Virksomheter uavhengig av bransje ønsker løsninger og tjenester som kan strømlinjeforme hybride sky- og network computing-miljøer. Det langsiktige partnerskapet med Cisco skal gi kunder integrerte tjenester og teknologi som gir eksisterende it-investeringer merverdi og fordelene med avansert network og edge computing, sier Xavier Ducasse, administrerende direktør i Kyndryl Norge, i en pressemelding.