BRILLEFINT: - Intility var det beste alternativet for oss, sier Nicolai Krogh, administrerende direktør i Krogh Optikk. (Illustrasjonsfoto: Picjumbo/Pixabay)

Krogh Optikk velger Intility

Flytter hele it-miljøet til Intilitys plattformtjeneste, inkludert drift og overvåkning.

Intility er valget når den kjente kjeden Krogh Optikk velger seg ny it-plattform. Selskapet får en ferdigprodusert it-plattformtjeneste for drift og overvåking av klienter, infrastruktur og forretningsapplikasjoner. Løsningen skal benyttes i sKroghs 19 lokasjoner og 300 medarbeidere rundt om i landet.

Krogh Optikk, som ble etablert i 1877, har hovedkontor i Oslo, og butikker i Oslo, Akershus, Drammen, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Bergen og Trondheim.

Intility ble valgt på grunnlag av behov for håndtering av komplekse applikasjoner og instrumenter, forklarer administrerende direktør Nicolai Krogh i Krogh Optikk.

- I tillegg har vi en distribuert forretningsstruktur der hver lokasjon trenger individuelle tilpasninger, men samtidig en sentralisering av driften. Alt dette tatt i betraktning var Intility det beste alternativet for oss, utdyper han.

Verdi og varighet er ikke oppgitt.

Intility leverer en it-plattformtjeneste som er tett integrert med forskjellige skytjenester, inkludert Office 365, Microsoft Azure, Salesforce og AWS. Selskapet har per i dag omlag 500 kunder.