EL-DRIFT: Telecomputing skal drifte elektrokjeden Elkonor sine it-løsninger de neste fem årene. (Illustrasjonsfoto: Istock)

Elkonor velger Telecomputing

Tar selskapets it-løsninger ut i hybrid-skyen med Citrix og Office 365 for de neste fem årene.

Elektroinstallatørkjeden Elkonor har valgt Telecomputing som sin nye it-driftspartner. Avtalen er verdt opp mot 20 millioner kroner og har en varighet på fem år. Driftsavtalen omfatter drift av all it for over 400 medaerbeidere på 80 lokasjoner i Norge.

Telecomputing får ansvaret for drift av Elkonors it-løsninger, basert på skyplattformen Telecomputing Hybrid Cloud, som kjører forretningskritiske applikasjoner på en Citrix-plattform integrert med Office365. 

- Telecomputing har allerede lang erfaring med it-drift for selskaper innen bygg og anlegg med mange lokasjoner, og vi gleder oss over at også Elkonor velger å gå over på vår plattform, sier Lars David Klausen, salgs- og markedsdirektør i Telecomputing i en melding.

Telecomputing leverer it-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP-løsninger og outsourcing til det nordiske SMB-markedet. Konsernet har hovedkontor i Asker, og har omlag 1.000 medarbeidere på ni lokasjoner i fire land. De har rundt 1.300 bedriftskunder i Norden.

Elkonor er en medlemseid og medlemsstyrt elektrokjede for uavhengige elektriker-bedrifter, og har medlemmer i alle fylker og i markedssegmenter, inkludert privat, offentlig, industri og off-shore.