NORGESSJEFEN: Angeliqua Ramming-Gaden er utnevnt til ny norgessjef i Vmware Norge. (Pressefoto)
NORGESSJEFEN: Angeliqua Ramming-Gaden er utnevnt til ny norgessjef i Vmware Norge. (Pressefoto)

Hun er ny norgessjef i Vmware

Bransjeveteran Angeliqua Ramming-Gaden overtar sjefsstolen hos Vmware Norge.

Angeliqua Ramming-Gaden er utnevnt til ny norgessjef i Vmware. Ramming-Gaden begynte i selskapet som strategisk kundeansvarlig i 2012. De siste tre årene har hun jobbet med SDDC (Software-Defined Data Center)-satsningen i Norge.

- Angeliqua har bred og lang erfaring innen it og hennes verdier ligger tett opp til Vmware, og hun var et klart valg som den nye Country Manager for Norge, sier Kristine Dahl Steidel, regionsdirektør for Norden og Baltikum i en melding.

Ramming-Gaden har tidligere jobbet blant annet som senior salgskonsulent i Verizon, salgssjef for Trend Micro i Norge og Island og partnersjef for Norman.

Som norgessjef får hun ansvar for å implementere markedsstrategier, drive forretningsvekst og kundeekspansjon. Partnersatsningen vil fortsatt være en viktig del av strategien, og det er viktig for Ramming-Gaden å ha partnere som er engasjerte og lare for å drive digital transformasjon sammen med Vmware.

- For å vokse som vi ønsker må vi har partnere med på laget til å hjelpe oss drive den veksten, sier Ramming-Gaden. 

- Vi vil også utvikle partnere som tradisjonelt kanskje ikke jobbet mye med Vmware men som er spesialisert innenfor våre satsningsområder som software definert datasenter, hybride skyløsninger, nettverk og sikkerhet og mobilitet, fortsetter hun.

Ramming-Gaden er utdannet innen økonomi og markedsføring.