KVALITETSSTEMPEL: Ifølge Computas er utmerkelsen et kvalitetsstempel som dokumenter både kompetanse og kapasitet. (Foto: Computas)

Computas blir Atlassian Platinum Partner

Har som én av fire aktører i Norge, oppnådd status som Atlassian Platinum Partner.

Publisert Sist oppdatert

Computas har som én av fire aktører i Norge, oppnådd status som Atlassian Platinum Partner.

Med status som Atlassian Platinum Partner, møter Computas Atlassians høyeste kriterier innen sertifiserte eksperter, solide kundereferanser og lisensforvaltning på Atlassian produktene. Et kvalitetsstempel som dokumenter både kompetanse og kapasitet. Det skriver Computas i en pressemelding.

– Siden 2006 har vi benyttet Atlassians verktøy som en integrert del av våre it-prosjekter, og vår ekspertise har utviklet seg til en forretning som står på egne ben, sier administrerende direktør i Computas, Trond Eilertsen.

Selskapet har vært 2017 vært Atlassian Partner siden 2017.

– Det er svært lav terskel for å ta i bruk disse produktene, men etterhvert som bruken øker, erfarer mange virksomheter at det er enklere å kjøpe gjennom en godkjent Atlassian Platinum partner. Når kundene kjøper Atlassian-produkter gjennom oss, får de også tilgang på våre eksperter som kan tilby lisensadministrasjon, støtte i implementering, rådgivning, brukeropplæring og helsesjekk, sier Eilertsen i meldingen.