BARNEREGNSKAP: Opuscapita samarbeider med Barn-nett om utvikling av regnskap i administrasjons-verktøy for barnehager. (Illustrasjonsfoto: Istock)

Opuscapita samarbeider med Barn-nett

Skal sammen utvikle og levere regnskapsløsninger til norske barnehager.

Opuscapita utvikler økonomi- og regnskapstjenester. Nå har selskapet inngått ny samarbeidsavtale med Barn-nett, leverandør av it-løsninger og kurs til over 700 barnehager i Norge.

Under den nye avtalen skal Opuscapita sammen med Barn-nett utvikle og integrere regnskapsfunksjonalitet til administrasjonsverktøyet Styrerassistenten.

- Vi vil i samarbeid videreutvikle en regnskapsmodul som vil strømlinje forme samtlige regnskapsprosesser, sier Frode Kølner i Opuscapita i en melding.

Barn-nett har levert administrative løsninger til barnehager i Norge siden 2003 og har 15 ansatte i Drammen, Bergen og Vik i Sogn. Selskapet utvikler alle sine produkter selv, og eier og driver egen barnehage i Bergen.

- Vårt samarbeid med Opuscapita vil bidra til at Barn-nett sitt administrasjonsverktøy for regnskap vil bli ytterligere forbedret med nye funksjoner. Samtidig kan Opuscapita tilby regnskapstjenester som vil bidra til ytterligere effektivisering av både regnskaps og økonomi prosesser for barnehager, sier daglig leder Tone Nising Tenold i Barn-nett.

Opuscapita er datterselskap av finske Posti Group og har omlag 2.300 medarbeidere i ni land.