EUROPEISK AVTALE: Jørgen Jakobsen i CSC og Dalip Dewan i Circle K. (Foto: Coxit)

CSC til Circle K Europa

CSC skal drifte Europaregionens datasenter og bidra til Circle Ks digitale utvikling.

Publisert Sist oppdatert

Avtalen starter i 2017 og skal i løpet av de kommende fem årene gi Circle K Europa en automatisert it-infrastruktur basert på CSCs standardiserte nestegenerasjons løsninger, inkludert CSCs sky-orkestreringslag, sammen med nettverk, datasenter, stormaskin, lagring og sikkerhet.

En viktig komponent i avtalen er et transisjons- og transformasjonsprosjekt, hvor CSC har fått ansvar for å migrere eksisterende infrastruktur. Samlet sett vil CSC levere mer enn 30 tjenester som dekker alle Circle Ks datasentertjenester.

Oppkjøp i Europa

Circle K, som har sin opprinnelse i Nord-Amerika, har i løpet av de siste årene etablert seg i det europeiske markedet gjennom oppkjøp av Statoil Fuel & Retail, Shell (i Danmark), og Topaz (i Irland).

– Vi ser frem til å skape et sunt og effektivt fundament for innovasjon, kundefokus og digitalisering gjennom vårt samarbeid med CSC. De har vært smidige og fleksible i forarbeidet som har ført frem til avtalen. Dette er kvaliteter som vi ser etter i våre it-leverandører og partnere for å sikre våre tjenester og tilbud for fremtiden, sier Dalip Dewan, som er visepresident for it i Circle K Europa.

– Vi er svært glade for at Circle K har valgt CSC som sin partner for å transformere og administrere sin it-infrastruktur. CSC har som mål å være i fremste rekke av utviklingen innen it og å alltid sette behovene til våre kunder først, sier Jørgen Jakobsen, som er sjef for CSC Nordics & Baltics.