BRANSJE:

NY SENIOR: Karl Valle er ansatt som senior sikkerhetsrådgiver i Sicra. (Foto: Christoffer Sveum)

Ny Palo Alto-ekspert til Sicra

Karl Valle styrker Sicras faggruppe på Palo Alto sine sikkerhetsløsninger.

Publisert Sist oppdatert

Med ansettelsen av Karl Valle er Sicra blitt 26 ansatte. Selskapets forretningsmodell går ut på å kun tilby seniorkompetanse.

Valle er ansatt som senior sikkerhetsrådgiver. Han kommer fra Orange Cyberdefence der han har jobbet med Palo Altos produkter og da særlig brannmurer og sikkerhetsplattformene Cortex og Prisma. Før dette var han åtte år i forsvaret der ansvaret var nettverk og sikkerhet. Bacheloren innen datasystemer og telekommunikasjon ble tatt på Forsvarets ingeniørhøgskole.

– Vi har nå trolig Norges sterkeste og mest erfarne Palo Alto team. Karl tilfører oss bred kompetanse fra høyt graderte sikkerhetsmiljø i både offentlig sektor og i privat næring, og har en faglig nysgjerrighet og lidenskap som passer veldig godt inn i vårt nerdemiljø. Vi er veldig glade for at han ønsker å være vår kollega, sier Stig Valderhaug, daglig leder i Sicra i en pressemelding.

Høyt på ønskelista

– Jeg har alltid ønsket å jobbe med de beste på sikkerhet. Derfor har det vært høyt opp på ønskelista å starte i Sicra. Her får jeg faglig utfordret meg selv sammen med mange av landets mest erfarne spesialister på sikkerhet generelt og Palo Alto generelt, sier Valle i meldingen.

 Han  gleder seg til å bli del av et faglig felleskap der erfaringsutveksling og fagdiskusjoner er høyt prioritert. Han håper på oppdrag knyttet til Palo Alto og endepunktssikkerhet med Microsofts løsninger. Mest fornøyd er han når han får jobbe så utviklingsnært som mulig.

– I dag publiseres ny kode nesten hver dag. Derfor er det viktig å bygge sikkerheten direkte i cloud native utviklingsmiljøene. Jeg liker å kombinere de beste verktøyene på markedet med smarte nye metoder for å jobbe mer effektivt og med høyere kvalitet, og det vil jeg få rikelige muligheter til i Sicra, fortsetter Valle.