EMBEDDED SOLUTIONS: Data Respons leverer på millionkontrakt til svensk industrikonsern. (Illustrasjonsfoto: Michael Schwarzenberger/Pixabay.com)

Stor-kontrakt til Data Respons

Svensk selskap legger inn bestilling verdt over 41 millioner kroner.

Data Respons, leverandør av innebygde sysemer og integrerte dataløsninger, har mottatt ordre fra ikke-navngitt industrikonsern i Sverge. Avtalen har en verdi på ca 41,6 millioner kroner, og leveransen skjer fortløpende i 2016. 

- Vi har hatt et voksende samarbeid med denne kunden over flere år og det har tatt lang tid å bli kvalifisert som en strategisk leverandør på dette nivået. Nå er vi posisjonert på et bredt spekter av deres industrielle produkter innen automatisering og IoT, og forventer betydelig vekst i årene fremover, sier administrerende direktør Kenneth Ragnvaldsen i Data Respons i en melding.

Data Respons leverer produkter, tjenester og dataløsninger til OEM-bedrifter, systemintegratorer og vertikale produktleverandører innen en rekke markedssegmenter som forsvar, medisinsk utstyr, industriell automasjon, oljeservice og offshore, transport, energi og telekommunikasjon.