PÅ OFFENSIVEN:(f.v.) Kjell Rusti i Sopra Steria og Sjur Gaaseide i Deloitte satser på forsvarssektor sammen. (Foto: Sopra Steria)

Kjemper om forsvarskontrakt

Sopra Steria deler kraft for å vinne it-kontrakt i norsk forsvarssektor.

Sopra Steria og Deloitte vil fylle behovet for strategisk rådgiving og digitalisering som kan oppstå for en forsvarssektor i omstilling.

Sopra Steria og Deloitte kompletterer hverandre i våre tjenester. Samarbeidet vil gi oss ytterligere styrke og kapasitet som strategisk rådgiver og digitaliseringspartner for forsvarssektoren. Deloitte sin sterke posisjon innen blant annet ERP, SAP og innovasjon gjør det dessuten mulig for oss å levere komplekse it-transformasjoner og -løsninger i fellesskap, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria Skandinavia.

Internasjonal erfaring

Sopra Steria har et sterkt konsulentskap innen digitalisering. Deloitte har lang erfaring med å hjelpe virksomheter til å nå deres forretningsmål gjennom store transformasjonsprosjekter og nyter bred anerkjennelse for sine resultater.

Forsvarssektoren må gjøre store nødvendige investeringer innen teknologi og organisasjon de neste årene, og sammen ønsker nå Sopra Steria og Deloitte å bistå forsvarssektoren med å løse disse store utfordringene.

Begge selskaper har igjennom mange år opparbeidet bred og solid bransjeinnsikt og forståelse av behovene de ulike etatene i forsvarssektoren har, både nasjonalt og globalt. Sammen med Sopra Steria kan vi levere effektive, innovative og fremtidsrettede løsninger for forsvarssektoren, sier Sjur Gaaseide, administrerende direktør i Deloitte.