PODCAST:

SIKKERHET: Head of Public i Fortinet, Stian Heyerdahl-Larsen er gjest i denne episoden av Digitaliseringspådden. (Foto: Digitaliseringspådden)

Sikkerhet i digitaliseringens tidsalder

Stian Heyerdahl-Larsen fra Fortinet deler innsikt.

I dagens episode av Digitaliseringpådden har vi gleden av å ønske Stian Heyerdahl-Larsen, Head of Public i Fortinet, velkommen som vår spesielle gjest. Jens Christian Bang og Dag Rustad leder samtalen der vi utforsker om dagens investeringer gir bedre sikkerhet for pengene. Vi tar også opp spørsmålet om hvem som leder an – hackerne eller sikkerhetsbransjen. Bli med på diskusjonen om de nyeste trendene og utfordringene innen digital sikkerhet.

Digitaliseringspådden

Sikkerhet i digitaliseringens tidsalder: Stian Heyerdahl-Larsen fra Fortinet deler innsikt

January 19, 2024

Jens Christian Bang

I dagens episode av Digitaliseringpådden har vi gleden av å ha Stian Heyerdahl-Larsen, Head of Public i Fortinet, som vår spesielle gjest. Programledere Jens Christian Bang og Dag Rustad tar opp spørsmålet: Gir dagens investeringer bedre sikkerhet for pengene? Vi ser også nærmere på hvem som ligger fremst – hackerne eller sikkerhetsbransjen. Bli med på samtalen om de nyeste trendene og utfordringene innen digital sikkerhet.