PARKERINGSHJELP: Parkeringsskivene er godkjent av Trafikketaten og på vei inn i markedet.
PARKERINGSHJELP: Parkeringsskivene er godkjent av Trafikketaten og på vei inn i markedet.

Parkeringshjelp fra EET Europarts

Parkeringsskiven Parkone skal distribueres av EET Europarts i Norden.

Publisert Sist oppdatert

EET Europarts inngikk nylig distribusjonsavtalen med Needit, som produserer parkeringsskivene Parkone, i følge en pressemelding.

Needits parkeringsskiver er laget for å unngå parkeringsbøter på steder med begrenset parkering. Parkone er godkjent av trafikketaten og andre nødvendige instanser i alle lokale markeder. Salget de senere år har vært på mer enn 100.000 eksemplarer pr. år.

Finner parkering for deg

En ny app som støtter bruk av disse parkeringsskivene er nettopp lansert. I tillegg til å minne om når parkeringstiden løper ut, hjelper den også brukeren til å finne ledige parkeringsplasser og til å finne tilbake bilen om brukeren har glemt hvor den ble parkert.

-- Vi gleder oss over samarbeidet med Needit og ser frem til å lansere ParkOne i Skandinavia og i utvalgte europeiske markeder," sier Reidar Stensæter, salgsdirektør EET Europarts Norge.

--  Norge er det elbiler som kan benytte denne løsningen og dette er jo som vi vet det hurtigst voksende segmentet innen bil i dag, fortsetter han.

Lokal tilstedeværelse

EET Europarts lokale tilstedeværelse med salgskontorer og dedikerte salgsressurser i alle land der Needit har valgt å selge ParkOne har vært avgjørende for valget av distributør, i følge Peter Vikkelsø Skou, administrerende direktør Needit. Han forteller at Needits mål er å bli markedsleder i alle markeder der de går inn. Da trenger de en veldig god logistikk og en sterk lokal salgsorganisasjon med fingeren på pulsen, noe de venter å få med EET Europarts.