VIA LETENG: Huddly Go er et 4K Ultra-HD 120 graders vidvinkelkamera beregnet for videokonferanser som nå blir tilgjengelig via AV- og IT-distributør Leteng: (Foto: Huddly)

Satser på Huddly

Leteng skal distribuere Huddly GO samhandlingskamera på det nordiske marked.

Leteng og Huddly har nå annonsert at de har inngått et distribusjonssamarbeid for Huddly GO samhandlingskamera til det nordiske markedet. Det betyr at Letengs distribusjonspartnere, fra i dag 18. desember 2017, kan bestille og selge Huddly produkter.

Norsk produksjon

Kameraet Huddly GO er et kompakt, 150-graders ultravidvinkel samhandlingskamera for team, som automatisk oppgraderer programvaren med nye funksjoner. 

– Vi ble oppmerksomme på Huddly i forbindelse med produksjonen av vårt komplette møteromsmøbel - Avenue 5. Møbelet ble designet og produsert i Norge, og Huddly GO kameraet passet både profilen og funksjonen vi var på jakt etter, sier Øyvind Jacobsen, markedssjef i Leteng, i pressemeldingen.

Les mer: Lanserer egendesignet møteromsbord med integrert skjerm.

Leteng har i over 30 år vært distributør av produkter og løsninger innenfor audio, video og it.

Får oppmerksomhet

Huddly ble grunnlagt i 2013 og satser på program- og maskinvare for alle som bruker video til samarbeid.

Huddly Go har blitt omtalt i Fortune, TechCrunch, Endgagdet, Wired, VentureBet og en rekke andre publikasjoner som foretrukket løsning for blant annet Google og NEC.

Les mer: Norsk kamera til Google