FINSK DATTER: Nordensjef Thomas Hagelid i Infinigate får nå en egen finsk it-sikkerhetsdistributørdatter i Finland. (Foto: Tellef Øgrim)
FINSK DATTER: Nordensjef Thomas Hagelid i Infinigate får nå en egen finsk it-sikkerhetsdistributørdatter i Finland. (Foto: Tellef Øgrim)

Infinigate utvider til Finland

Infinigates leverandører har presset på slik at it-sikkerhetsdistributøren nå etablerer eget datterselskap i Finland.

Infinigates leverandører har etterspurt en mer aktiv tilstedeværelse i Finland. 

– De siste to årene har vi fått flere forespørsler fra våre leverandører om hva som er våre planer for Finland. Enn så lenge har vi betjent finske forhandlere fra Sverige, men nå satser vi for fullt og ansetter en landansvarlig, en tekniker og en på pre-sale. I løpet av 2017 vil det nok komme et par til, forteller nordensjef i Infinigate, Thomas Hagelid.

Det nye finske datterselskapet vil ha base i Espoo nær Helsinki. Her vil de ansatte jobbe etter samme strategi som hele Infinigate konsernet. Det vil si fokus på å være en verdiøkende distributør (VAD) for it-sikkerhetsløsninger og -tjenester gjennom den finske forhandlerkanalen.

Bred sikkerhetsportefølje

Som et resultat, vil Infinigate Finland starte med sikkerhetsleverandører som RSA, Sonicwall, Ipswitch, SecurEnvoy, Radware, Carbon Black, Cylance, GFI og Rapid7. For noen av disse leverandørene vil Infinigate ha eksklusiv distribusjon også i Finland.

– Leverandørporteføljen vil bli ytterligere utvidet over tid, noe som er i tråd med Infinigates strategi om å sikre en konstant høy kvalitet på sine leveranser, forklarer Hagelid.

Infinigate er nå representert i ni europeiske land og styrker nå sin posisjon i Norden ytterligere.

– Infinigate har oppnådd stor suksess i Norden, og har en markedsledende posisjon innen it-sikkerhetsdistribusjon i regionen. Vi er stolte av å nå kunne dekke hele Norden, inkludert Island og Baltikum, forteller Thomas Hagelid.