BRANSJE:

Nettpost mottar prisen «Partner Co-Sell of the Year» fra M-Files 2024. 
Disse 7 personene er på bildet (fra venstre på scenen): 
Marko Javanainen, Regional Vice President Partner Sales EMEA & APAC, M-Files
Mathias P. Hansen, Business developer/Forretningsutvikler, NettPost AS
Linda Moen, Project Manager/Prosjektleder, NettPost AS
Espen Laget, System Architect/Systemarkitekt, NettPost AS
Arve Lien Nielsen, CEO, NettPost AS
Antti Nivala, Founder and CEO, M-Files
Bob Pritchard, Chief Revenue Officer, M-Files
(Foto: M-Files).
PRISUTDELING: Fra venstre på scenen står Marko Javanainen, direktør for Partner Sales EMEA & APAC, M-Files; Mathias P. Hansen, forretningsutvikler, Nettpost; Linda Moen, prosjektleder, Nettpost; Espen Laget, systemarkitekt, Nettpost; Arve Lien Nielsen, administrerende direktør, Nettpost; Antti Nivala, grunnlegger og administrerende direktør, M-Files; Bob Pritchard, Chief Revenue Officer, M-Files. (Foto: M-Files).

Global pris til norske Nettpost

M-Files tildeler pris til sin norske partner etter sterk vekst i det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Den prestisjetunge prisen «Partner Co-Sell of the Year» mottok Nettpost under M-Files IMPACT-konferansen, som denne uken samler hundrevis av partnere og kunder i Madrid. Anerkjennelsen kommer etter at M-Files i fjor gjorde sitt største partnersalg noensinne til Statens vegvesen. Etterspørsel på flere kanter sikrer sterk vekst i Norge. 

M-Files opplever høy fart etter å ha oppnådd en rekke milepæler i Norge det siste året, noe som blant annet er et resultat av flere omfattende nye kontrakter og sterke prestasjoner innen markedsføring og salg, med nye kunder fra både offentlig og privat sektor, deriblant med økt interesse innen bransjer som olje, gass og energi.

Sterk vekst i Norge

Antti Nivala, administrerende direktør og grunnlegger av M-Files, har nylig diskutert selskapets strategiske investeringer i Norge med Computerworld og har understreket viktigheten av den tidlige norske suksessen. Den nordiske salgsveksten var på sterke 26 prosent for M-Files i fjor, som er et resultat av høy etterspørsel etter deres teknologi og løsninger på tvers av viktige bransjer i Norge og Norden.

– Våre betydelige investeringer i Norge er et resultat av de tidlige suksessene vi opplevde. Vi fikk raskt kunder, både direkte og gjennom lokale partnere. Den sterke starten med raske seire har gitt et solid fundament for oss å bygge videre på, sier Antti Nivala, toppsjef i M-Files, fra konferansen i Madrid.

Nettpost viktig

Han understreker den strategiske viktigheten av det norske markedet:

– Vi er takknemlige for at Nettpost har vært en viktig partner i Norge i mange år. Suksess i Norge er avgjørende for oss og vi satser målrettet på å øke fotavtrykket vårt her. Norge representerer en interessant og god dynamikk for M-Files, med sin teknologisk avanserte olje-, gass- og energibransje, som spiller en betydelig rolle i økonomien.

– Norske virksomheter, som verdsetter produkter av høy kvalitet og banebrytende teknologi, omfavner M-Files’ metadata-drevne dokumenthåndtering for å drive innovasjon på tvers av organisasjonen. Det er givende å se at norske selskaper velger vår automatiseringsplattform for kunnskapsarbeid som et konkurransefortrinn på sin digitale transformasjonsreise. Det gir rett og slett god mening for mange, sier Antti Nivala.

Glade nordmenn

Arve Lien Nielsen, administrerende direktør i norske Nettpost, uttrykte stor glede over å få prisen:

– Vi er begeistret for å motta denne globale anerkjennelsen fra M-Files. Prisen er et bevis på hardt arbeid og engasjement fra vårt team; og den sømløse integrasjonen av M-Files’ løsninger for norske virksomheter. Kort fortalt skaper disse løsningene enestående resultater som genererer store automatiseringsverdier for våre felles kunder. Samarbeidet om leveransen til Statens vegvesen var ikke bare det største partnersalget noensinne globalt, det viser også hvordan slike tette og effektive partnerskap kan resultere i gode prosjekter og banebrytende prestasjoner.

 Mer om Nettpost og M-Files på deres nettsider.