SATSER PÅ AV OG DIGITALSKILT: Bjørn Berg, administrerende direktør i EET Europarts, forteller at oppkjøpet av Wiktors er det første av flere som ledd i satsing på pro AV og digitale skilt. (Foto: Arkiv)

EET Europarts kjøper Wiktors AVG Linje

Selskapet skal vokse på AV-løsninger og digitale skilt. Oppkjøpet av Wiktors er bare begynnelsen.

EET Europarts melder at de har kjøpt den svenske AV-distributøren Wiktors AV Linje. Selskapet ble stiftet i 1963, og var opprinnelig produsent av optisk utstyr. I dag er selskapet nordisk distributør av AV-løsninger, med fokus på konferanse- og presentasjonsutstyr.

Nå er selskapet kjøpt opp av EET Europarts som en del av dennes satsing på pro AV og digitale skilt. Ambisjonen er å bli størst på disse områdene i Norden etter å ha hatt suksess på områdene i Norge. Nå ser EET til Europa. Administrerende direktør Bjørn Berg sier det er flere planlagte oppkjøp på gang.

- Flere oppkjøp i pro AV og digital signage vil parallelt med rekruttering av bransjens mest talentfulle selgere og produktfolk styrke vår organisasjon ytterligere, sier Berg.

Prisen for Wiktors er ikke oppgitt, men selskapets 17 medarbeidere blir med på veien videre.

- Det er utrolig at Wiktors styrke bringes inn i bildet i en større europeisk målestokk., sier administrerende direktør Peter Bohmelin i Wiktors AV Linje.

EET Europarts har i dag omlag 500 medarbeidere i 26 land over hele verden. Wiktors AV Linje har hovedkontor i Stockholm.