TAB: Gretha C Ristad, SB1OA, Per Christian Olsen, Imento, Cato Tindberg, SB1OA og Thora Kollenborg, aktivitetsleder på Radiumhospitalet er glade for samarbeidet, og viser frem de nye Samsung nettbrettene. (Pressefoto: Imento)

Gir bort nettbrett

Sparebank 1 i Oslo og Akershus og Imento fortsetter samarbeidet, og gir bort 33 nettbrett til barneavdelingen på Radiumshospitalet.

Publisert Sist oppdatert

Imento Norge har i samarbeid med Sparebank 1 i Oslo og Akershus gitt bort 33 nettbrett til barneavdelingen på Radiumhospitalet. Samarbeidet som Sparebank 1 i Oslo Akershus og Imento har hatt med Radiumhospitalet startet i 2009, og vil forhåpentligvis fortsette i årene som kommer.

Second hand

Sparebank 1 Oslo Akershus har solgt utgått pc-utstyr til de ansatte og har brukt pengene til å kjøpe it-utstyr til barn på Radiumhospitalet. Leverandøren av ikt-utstyr, Imento, har bidratt med gunstige kjøpsbetingelser samt en pengegave til barna på Radiumhospitalet.

- Vi er glade over å samarbeide med Sparebank 1 Oslo Akershus og Radiumhospitalet og bidra med både nettbrett samt en pengegave til kreftsyke barn. Mange av oss her i landet er berørt av kreft på en eller annen måte og vi er spesielt glade for å kunne bidra med å hjelpe de yngste som er rammet av sykdommen. Ofte får de langvarig behandling og er lenge borte fra familie og venner og med denne gaven er det lettere å kommunisere digitalt med den nære familie hjemme, sier Per Christian Olsen i Imento Norge, i en pressemelding fra selskapet.