OUTLOOK: Microsoft er klar med ny epostklient for iOS.

Accompli blir MS Outlook for iOS

Microsoft med offisiell, frittstående epostklient for iPhone og iPad.

Publisert Sist oppdatert

For to måneder siden skrev vi om epost-appen Accompli for iOS, som Microsoft endte opp med å kjøpe. Nå har denne appen blitt re-brandet som den offisielle Outlook-epostklienten for iPhone og iPad.

Mer enn bare epost

Men Outlook/Accompli er mer enn bare epost. Appen har tett integrasjon mot kalenderen, og gjør det lett å gjøre avtaler fra samme app. Det samme gjelder fildeling - epost-vedlegg med filhierarki håndteres der og da. Ingen sandboxing-problematikk.

I tillegg kan epost-innboksen fokusere på viktige, pågående diskusjoner. Det betyr at enkel-epost med markedsføringsinnhold eller liknende kan dyttes over i en annen visning. Denne innstillingen er valgfri, men faktisk veldig nyttig.

Nav for produktivt digitalt liv

Og så er det generelt interessant å se at det er nytt liv i epostklient-verdenen generelt. Epost-appen er blitt den nye startsiden på nettet, et nav for det (produktive) digitale livet ditt. Nesten rart Microsoft ikke har bygget inn Internet Explorer (eller Spartan) som nettleser også.

I tillegg er det interessant å se konturene av det nye Microsoft under Nadella. Outlook for iOS er ikke bare gratis, men tillater også andre epost-konti enn bare Microsoft Exchange-servere eller Outlook.com. Og det samme gjelder for skylagringstjenester som Dropbox eller (gisp!) Google Drive.

Du kan laste ned Outlook for iOS fra AppStore her

Sjekk en promo-video nedenfor:

 

Via Microsoft.