Overrekkelsen: Fra venstre: Arne Magnussen (Partner Manager, VMware), Aleksander Freberg (Product Manager VDI i EVRY), Martin Carelius (Partner Manager, EVRY Norge, Regions) Kristine Dahl Steidel (Country Manager Norge, VMware). (Pressefoto: Evry)

Evry kåret til årets EUC-partner 2014

Evry tildeles prisen for sitt dedikerte arbeid med end-user computing og for å ha bygget opp et team som kombinerer høy teknisk kompetanse med målrettet kundefokus.   

Publisert Sist oppdatert

End-user computing – eller EUC som VMware kaller det – er nøkkelprodukter for å levere virtuelle pc-er, apper og filer sikkert og trygt, uavhengig av om brukeren velger å benytte nettbrett, pc eller mobil.

VMware setter stor pris på det nære samarbeidet med Evry og er glad for å overrekke denne prisen, ifølge Norgessjef i VMware, Kristine Dahl Steidel.

– Evrys dedikerte EUC team har høy teknisk kompetanse og stort kundefokus som gjør dem til vår viktigste partner innen end-user computing i Norge. Evry jobber målrettet med EUC gjennom en fokusert business plan og på denne måten lykkes de med å treffe kunder som har nytte av VMwares virtualiseringteknologi,” sier Dahl Steidel i en pressemelding.  

VMware er ledende innen virtualisering på verdensbasis med et solid fotavtrykk i Norden, og er en av Evrys viktigste partnere i Norge.

– Vi er stolte og glade for at vårt fokuserte arbeid med end-user computing blir lagt merke til. Å bli årets VMware end-user computing partner 2014 er en viktig anerkjennelse som gir inspirasjon til å fortsette vår proaktive tilnærming til nøkkelpartnere for å kunne gi de beste produktene og maksimal verdi til kundene våre, sier Martin Carelius, Partner Manager i Evry Norge, Regions, i pressemeldingen.