LAGSPILLER: Jørn Seglem er glad for å få med seg Margrethe Melbye på laget hos Evidi. (Foto: Alexandra Gjerlaugsen/Evidi)

Evidi ansetter erfaren it-leder fra Oljefondet

Margrethe Melbye kommer fra NBIM, og tar nå rollen som CISO hos Evidi.

Publisert Sist oppdatert

Melbye har en lang karriere i bank, med mange ulike it-roller i DNB gjennom nærmere 20 år, før hun de siste tre årene jobbet i Oljefondet.

– Jeg har hatt en spennende tid i NBIM, hvor jeg sammen med fantastiske kollegaer har vært med på å løfte it-feltet til å bli en sentral del av utviklingen for organisasjonen. Å skape et mer effektivt teknologisk fundament for organisasjonen har vært en viktig jobb, og noe jeg har hatt stor glede av å jobbe med, sier Melbye.

Bred erfaring fra endringsledelse

– Jeg har vært så heldig å få jobbet med store og små endringsløp og digitale transformasjoner, globalt, i Norge og Norden. Teknologi og transformasjon er naturligvis nøkkelord for at vi i Evidi skal lykkes med vår målsetning. Dette er i kjernen av hva jeg har jobbet med i DNB og NBIM, forteller Melbye i en pressemelding.

Evidi er et resultat av sammenslåingen av it-konsulentselskapene Eseven, Pilaro, Communicate, Skill og Albatross It. Selskapet har 300 ansatte på ti kontorer i Oslo, Asker, Bergen, Halden, Sandnes, Sarpsborg, Stavanger, Tønsberg og København.

Stolt sjef

Administrerende direktør i Evidi, Jørn Seglem, er stolt over rekrutteringen av Melbye og ser frem til de nye perspektivene hun vil tilføre selskapet.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha fått Margrethe med på laget. Evidi skal ut på en ordentlig endringsreise, og da trenger vi uredde og engasjerte ledere med stor erfaring og gjennomføringskraft i teamet. Gjennom de prosessene hun har vært med på i både DNB og NBIM har hun fått vist at hun evner å å være en lagspiller, samtidig som hun guider store og komplekse virksomheter gjennom avgjørende modernisering, sier Seglem.