FERSK: Jørn Seglem er fersk i rollen som konsernsjef, og nå blir det enda flere endringer i selskapet. (Foto: Alexandra Gjerlaugsen, Bielke & Yang)

Bytter navn: har slått sammen fem selskap og sikter mot milliardomsetning

Skill Communicate bytter navn og øker ambisjonene.

Publisert Sist oppdatert

Skill Communicate AS bytter navn til Evidi. Det nye selskapet er en av Norges største tilbydere av tjenester med Microsofts løsninger i sentrum.

Evidi er et resultat av sammenslåingen av it-konsulentselskapene Eseven, Pilaro, Communicate, Skill og Albatross it. Selskapet har 300 ansatte på tolv kontorer i Oslo, Asker, Bergen, Halden, Sandnes, Sarpsborg, Stavanger og Tønsberg. Omsetningen i 2021 var på nær 500 millioner kroner, og listen frem mot 2026 legges høyt:

– Vi skal doble oss og bli et milliardselskap. Veksten skal komme primært gjennom gode kundeopplevelser, ved å etablere oss i resten av Norden, og vi kan heller ikke utelukke at det blir noen oppkjøp om spennende muligheter dukker opp, sier konsernsjef Jørn Seglem i en pressemelding. Han tiltrådte sin rolle tidligere i 2022.

Det nyeste skuddet på stammen er en fersk etablering i Danmark. Her skal selskapet i første omgang bistå med støtte til forretningssystemer, og planen er en rask oppskalering.

I kortene ligger også en oppstart i Sverige i løpet av det neste året.