MOTIVERT: Gudmund Killi (t.v.) har troen på den kommende administrerende direktøren Jørn Seglem (t.h.). (Foto: Skill Communicate)

Ny toppsjef i Skill Communicate

Fra mai er Jørn Seglem ny administrerende direktør i Skill Communicate.

Publisert Sist oppdatert

Jørn Seglem kommer fra jobben som administrerende direktør i SAS Institute i Norge i tillegg til en nordisk lederrolle i samme selskap. Han har i han flere år vært i Microsoft i ulike lederroller. Seglem har også sittet i styret i Forte Digital, og har nå aktive styreposisjoner i Prediktor og Mnemonic.

– SAS Institute har vært et flott sted å være, og etter en betydelig vekst i 2021 føler jeg meg trygg på at jeg forlater selskapet og teamet på et godt sted. Når jeg skulle lokkes bort, så måtte det et helt unikt konsept og mulighet til. Allerede første gang jeg møtte styreleder Gudmund Killi, og hørte om ambisjonene til den nye satsingen, ble jeg solgt, sier Jørn Seglem, i en pressemelding.

Store ambisjoner

Etter en omfattende prosess landet styret, med styreleder Gudmund Killi i spissen, på den beste kandidaten for jobben.

– Jørn har en solid erfaring, som passer Skill Communicate perfekt. Vi har en enkel idé, nemlig å bygge markedets mest helhetlige leveransekapasitet på tvers av teknologiporteføljen til Microsoft. Hans erfaring med å skape vinnende organisasjoner innen både tjenester og software, innland og utland, Microsoft og andre teknologier er akkurat det Skill Communicate-selskapene trenger for å bli uovervinnelige sammen, sier Killi.

Sammenslått for suksess

Den ferske sammenslåingen av eSeven, Pilaro, AITC, Skill og Communicate har over 300 ansatte, og er allerede i full gang med å levere verdi til kunder på tvers av Microsoft teknologiplattform.

– Dette er fem allerede imponerende selskaper, med tydelige posisjoner bygget over lang tid med sine kunder. Nå samles kreftene for å tenke ytterligere vekst og en spisset strategisk retning. Jeg ser virkelig frem til å bli kjent med både menneskene og kundene, og sammen videreutvikle det samlede selskapet Skill Communicate til noe helt unikt, avslutter Seglem.