SIKKERHET: Sikkerhetsselskapet Sentinelone går sammen med Exclusive Group om distribusjon av sikerhetsløsninger i EMEA. (Illustrasjonsfoto: Istock)

Sentinelone og Exclusive Networks sammen om EMEA

Går sammen om å levere endepunktssikkerhet i Europa, Midtøsten og Afrika.

Utvikler Sentinelone og distributør Exclusive Networks har inngått partneravtale om å levere sikkerhetsbeskyttelse i sanntid ende-til-ende i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

- Det å bringe våre løsninger til disse europeiske markedene er et markant steg framover i ønsket om å endre hvordan endepunkts-sikkerhet ser ut i global skala, sier administrerende direktør og med-gründer Tomer Weingarten i Sentinelone i en pressemelding.

Selskapet har nylig sikret seg finansiering på over 330 millioner kroner for videreutvikling og distribusjon av sin sikkerhetsløsning med samme navn. Ifølge en pressemelding er sikkerhetsplattformen drevet av maskinlæring og automatisering, som gjenkjenning av trusler basert på oppførsel og automatske mottiltak.

Sammen med Exclusive Networks skal de nå ta markedsandeler i de nevnte verdensdelene.

- Sentinelone endrer status quo innen antivirus ved å forenkle endepunkts-sikkerhet på en unik måte, og passer virkelig inn i den pågående kampen mot avanserte trusler og zero day-angrep, sier administrerende direktør Barry Desmond i Exclusive Group i en pressemelding.

Sentinelone er startet av sikkerhetseksperter forsvarseksperter fra selskaper som IBM, Intel, Check Point Software Technologies, McAfee, Palo Alto Networks og Israel Defense Forces.