INNHOLD: Vi prøver å lage serier og filmer for publikum som vil elske det, sier innholds-sjefen i Netflix (Skjermdump: Netflix)

Hyppigere lansering av nytt innhold

Netflix ønsker å lage flere originalserier, og strekker seg etter å lansere nytt innhold hyppigere. 

Publisert Sist oppdatert

Netflix ønsker å være tilgjengelig overalt i løpet av de neste fem årene, med en enda større liste over hjemme-dyrket media, melder The Verge.

Under en konferanse som ble holdt på tirsdag, fortalte Theodore Sarandos, som er innholds-sjef i Netflix, at firmaet ønsker å ha så mye som 20 originalserier som skal gå ved siden av syndikerte serier som for eksempel "Friends" og originale filmer som oppfølgeren til "Crouching Tiger, Hidden Dragon".  

Sarandos fortalte også at Netflix strekker seg etter å lansere nytt innhold mellom hver andre og tredje uke. Han var også rask til å informere om at dette ikke nødvendigvis vil bli tilgjengelig for alle, men er ment å være et supplement til forskjellige segmenter av medlemskapet til Netflix.

Sarandos sa at han ikke forventer å se at de neste seriene vil gjøre det like bra som "House of Cards" og "Orange is the New Black", og legger til at å lage «show for alle hele tiden» er risikabelt.

– Vi prøver å lage serier og filmer for publikum som vil elske det, sa han.