NYE I HP: Eirik Ravneberg, Camilla Braathen og Knut-Vidar Rognli er nyansatte i HPE i Norge. (Pressefoto: HP Norge/CC BY 3.0)

HPE styrker seg på salg

Hewlett Packard Enterprise i Norge har ansatt to selgere og ny kundeansvarlig for storkundene Telenor og Statoil.

Eirik Ravneberg er nyansatt salgsspesialist på servere i Global Accounts og Comercial & Public-teamet i Hewlett Packard Enterprise.

Han kommer til HP fra Arrow ECS, der han har jobbet med EMC siden 2011, sist som leder for forretningsutvikling.

Ravneberg er utdannet innen markedsføring ved Handelshøyskolen BI, og har dessuten opparbeidet seg et solid antall EMC-sertifiseringer.

Camilla Braathen er nyansatt salgsansvarlig (Sales Executive) i TS Consulting i Hewlett Packard Enterprise. Hun har tidligere jobbet nesten seks år i HP Norge, først som trainee og siden som kundeansvarlig. Hun har også tidligere vært salgssjef i Tieto.

Braathen kommer til HP fra stillingen som kundeansvarlig for Forsvarsdepartementet i Datametrix.

Hun har mastergrad i markedsføring og økonomi fra Handelshøyskolen BI, og har sertifisering på salg av EMC og Check Point.

Knut-Vidar Rognli er ansatt som kundeansvarlig (Account General Manager) i Hewlett Packard Enterprise. I sin nye stilling vil han i hovedsak jobbe med storkundene Telenor og Statoil.

Rognli er i likhet med kollega Braathen også HP-veteran, og har jobbet åtte år i forskjellige stillinger i selskapet. Han har også erfaring som salgssjef for outsourcingtjenester i Lindorf-selskapet Mirror Accounting. Rognli kommer nå tilbake til HP etter fem år som kundeansvarlig og salgsdirektør i Ericsson.

Han er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI.