BRANSJE:

NØKKELSPILLER: Utnevnelsen markerer en spennende tid for Orange Cyberdefense. Med Morten Skogvold ved roret forventes det at selskapet vil fortsette sin vekst og forsterke sin posisjon som en nøkkelspiller i cybersikkerhetssektoren. (Foto: Krafftwork)

Blir Managing Director i Orange Cyberdefence Norway

Morten Skogvold startet 1. januar.

Cybersikkerhetsgiganten Orange Cyberdefense kunngjør utnevnelsen av Morten Skogvold som ny Managing Director for deres norske operasjoner, gjeldende fra 1. januar 2024. 

– En ære

Skogvold har hatt nøkkelroller hos Splunk, IBM, Oracle, nSense og Embriq. Hans nylige bidrag som Chief Commercial Officer (CCO) i Orange Cyberdefense Norway har allerede bevist hans evne til å forsterke selskapets ytelse og markedsposisjon, skriver selskapet i en pressemelding.

I en bransje som stadig utvikler seg, understreker Morten viktigheten av å forstå og tilpasse seg kundenes skiftende behov. Han uttrykker sin entusiasme for den nye rollen: 

– Det å få lede Orange Cyberdefense i Norge er en ære. Vår ambisjon er å fortsette å være i forkant av bransjen, levere premium cybersikkerhetsløsninger og være en innovativ, pålitelig partner for våre kunder. Med vårt talentfulle team, ser jeg frem til å skape flere suksesshistorier og navigere sammen med våre kunder gjennom utfordringene og målene vi deler. Sammen skal vi bygge et tryggere digitalt samfunn, sier han.