NY: Til venstre Raymond Eivik sammen med administrerende direktør Jan Søgaard. (Foto: Netsecurity)

Ansetter kommersiell direktør fra Fortinet

Raymond Eivik skifter beite og går til Netsecurity.

Netsecurity styrker selskapet og ledelsen med ny kommersiell direktør. Det forteller selskapet i en pressemelding. Det siste året har de ansatt 40 nye kollegaer, og planen er å få med enda flere på laget.

– Bare på ett år har vi vokst med 40 nye mennesker i selskapet og etablert oss i Norden. Nå trengte vi å styrke laget med en som Raymond, som kan være med og utvikle Netsecurity videre. Planen vår er å fortsette å levere innovative tjenester og fagekspertise til en stadig voksende kundemasse, forteller administrerende direktør Jan Søgaard.

Raymond Eivik går inn i ledergruppen til Netsecurity som kommersiell direktør. Eivik har lang fartstid fra bransjen, sist fra Fortinet hvor han har ledet Norges-kontoret.

– Jeg har fulgt med på Netsecurity fra sidelinjen i mange år, og vært imponert over veksten de har hatt. Netsecurity er helt i verdensklasse med sine tjenester. Jeg er blant annet dypt imponert over den jobben de har gjort med å automatisere overvåkning og hendeleseshåndtering. Å få lov å være med å utvikle dette selskapet videre, er ekstremt spennende, forteller Eivik.