SKY: Dimitri Georgiou har mye erfaring med sky som han tar med seg inn i Sicra. (Foto: Sicra)

Ansetter erfaren systemarkitekt: – Jeg liker at det er litt vanskelig

Dimitri Georgiou er ansatt i it-konsulentselskapet Sicra, der han vil jobbe med blant annet skyplattformer og forretningskritiske tjenester.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er veldig glade for å få Dimitri på plass. Med 15 års erfaring fra it-arkitektur i større organisasjoner, og en dyp kunnskap som gjør at han kan jobbe med forretningskritiske tjenester, er han en veldig god match for Sicra, sier Stig Valderhaug, daglig leder i Sicra.

Dimitri er halvt gresk og halvt skotsk, og har bodd i Norge i over 10 år. Han forstår godt norsk og snakker engelsk, norsk og gresk. Selv omtaler han seg som en nerd som liker tekniske ting og gjerne bygger sine egne batterier. Ski og terrengsykling står også på listen over favoritt-fritidssysler.

Erfaren på sky

De senere årene har Dimitri jobbet mye med skytjenester, blant annet med automatisert arkitekturoppsett, sikkerhet, DevOps-prinsipper og implementering.

Han forteller at enten man snakker om offentlige eller private skyløsninger, eller hybride skymiljøer, så kan det være et ganske forvirrende landskap å navigere i – og et landskap som er i konstant endring.

– Jeg har jobbet mye med migrering av workloads og applikasjoner fra on-prem til skyplattformer. Det å bistå kunder med innsikt i arkitektur og gi råd om hvilke verktøy som fungerer best i komplekse migreringsprosjekter er noe av det jeg liker best å jobbe med. Jeg liker at det er litt vanskelig, smiler Dimitri.