ENDRINGER I TOPPLEDELSEN: Fra 1.mai tiltrådde Jørn Seglem (til venstre) som administrerende direktør, og nå er det klart at Marius Andersen (til høyre) blir finansdirektør i Skill Communicate. (Foto: Alexandra Gjermundsen/Bielke & Yang)

Ny finansdirektør i Skill Communicate

Marius Andersen kommer fra Infocare Group til den nye rollen i Skill Communicate.

Publisert Sist oppdatert

Kort tid etter at Jørn Seglem er på plass som ny administrerende direktør i Skill Communicate, er det klart at Marius Andersen blir ny finansdirektør i den nye konsernledelsen.

— Marius vil bidra til at vi bygger et neste generasjons it-selskap som er ledende på å hente ut verdi av teknologi for kundene, sier Seglem i en pressemelding.

Kunne ikke si nei

Marius Andersen kommer fra Infocare Group, og har tidligere jobbet i Tietoevry.

— Jeg har hatt en fantastisk tid i Infocare, hvor jeg har fått være med på en utrolig spennende endringsreise. Da jeg fikk presentert selskapene og den tydelige vekststrategien i Skill Communicate, var dette noe jeg ikke kunne si nei til. Jeg gleder meg til å ta fatt på denne unike muligheten, sier Andersen.

Marius Andersen går inn i den nye konsernledelsen hos Skill Communicate i august. De nylig sammenslåtte selskapene leverer helhetlig på tvers av Microsoft sin teknologiplattform.

— Jeg har vært tett på mange strategiske oppkjøp og sammenslåinger i it-bransjen i Norden de siste 10 årene. Selskapene som nå har blitt Skill Communicate fremstår som svært fremoverlente, og virker perfekt rigget til å ta en ledende posisjon fremover. Jeg gleder meg til å sette meg inn i virksomheten og bli kjent med dyktige kolleger, avslutter Andersen.