SAMARBEID: Gjennom denne avtalen skal Gjensidige og TCS utforske mulighetene for å gjennomføre effektiviseringstiltak og skape en plattform for Gjensidige som gir den beste mulige kundeopplevelsen. (Foto: Branimir Balogovic/ Unsplash)

TCS inngår samarbeid med Gjensidige

IT-BRANSJEN: Avtalen omfatter Gjensidiges virksomhet i Norge, Sverige og Danmark.

Publisert Sist oppdatert

It-organisasjonen Tata Consultancy Services (TCS) skal samareide med skadeforsikringsselskapet Gjensidige for å utforske mulighetene for å akselerere automatisering og prosesseffektivitet.

Avtalen vil omfatte Gjensidiges virksomhet i Norge, Sverige og Danmark.

Gjennom avtalen med Gjensidige skal TCS utnytte sin erfaring med andre ledende forsikringsselskaper globalt, samt støtte Gjensidige med digitalisering, automatisering av prosesser samt sikre kundene brukervennlige tjenester.

− Utvikling innen regelverk, økt konkurranse fra nye markedsaktører og teknologiske fremskritt endrer raskt forsikring- og banklandskapet. Gjennom denne avtalen skal Gjensidige og TCS utforske mulighetene for raskere å gjennomføre effektiviseringstiltak og skape en plattform for Gjensidige som gir den beste mulige kundeopplevelsen, sier Rajan Maheshwari, Norgessjef i TCS, i en pressemelding fra selskapet.