JUBLER: Det er sjette år Sopra Steria stikker av med prisen for beste arbeidsplass for bedrifter med over 500 ansatte. (Foto: Sopra Steria)
JUBLER: Det er sjette år Sopra Steria stikker av med prisen for beste arbeidsplass for bedrifter med over 500 ansatte. (Foto: Sopra Steria)

Kåret til Norges beste arbeidsplass nok en gang

Sopra Steria stikker av med den gjeve prisen i kategorien for store bedrifter.

Publisert Sist oppdatert

Sopra Steria jubler over å toppe listen i kåringen fra Great Place to Work for bedrifter med over 500 ansatte. På listen for middels store bedrifter er det mnemonic som er på topp, og for små bedrifter er det Fotoware som har stukket av med seieren. For bedrifter med under 50 ansatte er bspoke på førsteplassen.

– Vi er selvfølgelig veldig stolte. Vi arbeider med å stadig forbedre oss, og legger ned mye arbeid for å være den beste arbeidsplassen for de dyktigste menneskene, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria Skandinavia.

Hybrid arbeidsdag

Han peker til at den hybride hverdagen med både fysisk kontor og hjemmekontor har gitt oss en ny arbeidshverdag.

– Det er viktig for oss at vi kan tilpasse den nye arbeidshverdagen på en måte som medarbeiderne og kundene våre trives med, og hvor de opplever at de får løst oppgavene sine på en god og effektiv måte. Undersøkelsen til Great Place to Work og tilbakemeldingene vi får fra rapporten, er derfor veldig nyttige for oss, sier Rusti.

Andre it-selskaper som har kommet med på listene er Dfind consulting, Geodata, Profitbase & PBC, Headit, Aplia, Neptune Software og Future Technology.