ERP-SAMARBEIDE: Stig Hatteland har store forventninger til partnerskapet med Mazeppa. (Foto: Hatteland)
ERP-SAMARBEIDE: Stig Hatteland har store forventninger til partnerskapet med Mazeppa. (Foto: Hatteland)

Hatteland og Mazeppa samarbeider

Mazeppas ERP-løsning selges gjennom Hattelands partnernettverk.  

Publisert Sist oppdatert

Den skybaserte ERP-løsningen Rambase skal nå distribueres og selges gjennom Hattelands globale partnernettverk, ifølge en pressemelding.  Rambase Partner Program skal sikre at systemet distribueres gjennom kompetente og erfarne partnere. Hatteland har internasjonal suksess via partnere med det robotstyrte logistikksystemet Autostore, og planen er nå å gjøre det samme med Rambase. 

Åpne standarder

—  Mazeppa har lang og bred erfaring med vellykkede ERP-leveranser, og vi anser oss som heldige som får dem med på laget. Dette er et partnerskap vi har tro på, sier Stig Hatteland, styreleder og medeier i Hatteland.

Han karakteriserer Rambase Business Platform som en fleksibel, innovativ og rask plattform, med et enormt mulighetsbilde for både partnere og sluttkunder. Systemet er utviklet for skyen og bruker åpne web-standarder, noe som gjør at informasjon fra andre systemer og maskiner kan integreres i kundens forretningsprosesser gjennom Rambase.

Høyere kvalitet på kommunikasjon og leveringspresisjon vil være Hattelands fortrinn, spesielt i den pågående diskusjonen rundt hvordan nyttiggjøre seg av Industri 4.0 og Tingenes internett. Hattelands tilnærming er at informasjon må være tilgjengelig, og tas i bruk til å videreutvikle forretningsdriften i dagens- og morgendagens åpne mulighetssrom.

Skreddersøm

— Den største utfordringen er dagens informasjonsoverflod. Med Rambase Business Platform kan vi skreddersy kundens løsning for å forenkle deres hverdag og informasjonsflyt, og tilrettelegge for vekst i omsetning og forbedret bunnlinje. Det vi tilbyr nå er innovativt og fremtidsrettet, sier Aage Ramstad, administrerende direktør i Mazeppa AS.

Mazeppa Norge er et norsk it-selskap etablert i 1998.  Det er leverandør av ERP-systemer og eies av de ansatte.

Hatteland ble etablert i 1971. I dag er Hatteland gruppen organisert i 15 ulike selskaper. Hattelands robotstyrte lagersystemt Autostore ble utviklet så tidlig som i 1996, og benyttes i dag av større aktører fordelt på 22 land og fem kontinenter.