STØYREDUKSJON: Libratone Track+ kommer i salg til våren. (Foto: Libratone)

Libratone med støyreduksjon

Danske Libratone lanserte på CES-messen trådløse In-Ear-hodetelefoner med justerbar støyreduksjon.

De nye hodetelefonene er lette med en kompakt design, og de har justerbar støyreduksjon med fire nivåer, døpt Adaptive CityMix II.

Libratone Track+ er i praksis en trådløs versjon av Libratone Q Adapt In-Ear-hodetelefonene som er utstyrt med Lightning-kontakt for iPhone og iPad, og som nå også fås med USB-C-kontakt myntet på Googles nyeste Pixel-mobiler. I likhet med nye iPhone-utgaver mangler også de nyeste Pixel-mobilene port for vanlig 3,5 mm-lydkontakt.

På farten

De nye Track+-hodetelefonene er designet for å høre på musikk på farten, trening, reise og jobb, uten støy som spolerer musikkopplevelsen.

Hodetelefonene er vannavstøtende i henhold til IPX3-standarden, som gjør at de kan betegnes som sprutsikre. De er også svetteavstøtende.

De kommer i fargene Stormy Black og Cloudy White, og prisen er satt til 1.849 kroner.

Også uten støyreduksjon

I tillegg kommer det en versjon uten støyreduksjon, kalt Libratone Track. Disse har en enda lettere design og vil koste 1.449 kroner.

Hodetelefonene fra Libratone kommer i salg hos Amazon og utvalgte forhandlere til våren, og vil også fås kjøpt direkte fra Libratones nettbutikk.