ROSING: It-bransjens svar på Oscarutdelingen. Hvem vinner prisene i 2018? (Illustrasjonsfoto: Pixabay)

Hvem får prisene på onsdag?

Det er igjen duket for premiedryss i regi av Dataforeningen og Konsulentguiden. Hvem er landets beste konsulent? Eller beste toppleder? Hva med beste konsulentbedrift? 17. oktober får it-bransjen svarene. 

Publisert Sist oppdatert

Dataforeningen og Konsulentguiden har slått sammen sine årlige prisutdelinger. Rosing og Konsulentprisen er nå Rosing/Konsulentprisen. De siste ukene har to juryer vært i arbeid for å finne vinnere i seks priskategorier. Vinnerne offentliggjøres på en festaften på Hotel Continental i Oslo den 17. oktober.  

Finalistene

Finalistene er klare i fire av de seks priskategoriene:Sikkerhetsprisen: Roar Thon i Nasjonal sikkerhetsmyndighet, ID-porten/Difi og Vitnemålsportalen.Årets konsulentbedrift: Bekk Consulting, Qvartz og AFF.Årets konsulent: Avjot Garcha Singh (EY), Johannes Brodwall (Sopra Steria), Christian Brødsjø (Promis Qualify), Kolbjørn Njøten (Sogeti) og Wilhelm Otnes (Biot).Årets it-direktør: Hallvard Natvik (Frende Forsikring), Frode Strand (Kværner ASA) og Sverre Kjenne (Bane NOR).

Bransjetreff

Asgeir Myhre er prosjektleder for årets Rosing/Konsulentprisutdeling. 

Han kan fortelle at de har hanket inn tidligere Telenor-topp Berit Svendsen og  filosofiprofessor Einar Duenger Bøhn til å holde foredrag denne kvelden.

I kategoriene Årets toppleder og Hedersprisen er det ikke en liste av nominerte, kun en vinner i hver. Hvem dette er får du vite den 17. oktober.

— Har du mulighet til å komme med et aldri så lite hint til hvem som stikker av med årets hederspris? 

— Egentlig ikke, men jeg kan si at det er en person som har jobbet for it-sektoren i mange år. Han eller hun er ikke i utgangspunktet teknolog. Det er på tide at denne personen hedres!