DOKUMENT: Invo har vunnet avtale om levering og støtte av Sharepoint-løsningen Spsolution for Østensjø Rederi. Illustrasjonsfoto: Istock
DOKUMENT: Invo har vunnet avtale om levering og støtte av Sharepoint-løsningen Spsolution for Østensjø Rederi. Illustrasjonsfoto: Istock

Rederi-avtale til Invo

Østensjø Rederi har valgt dokumentløsningen Spsolution fra Invo.

I konkurranse med flere storer aktører har Invo vunnet kontrakt med Østensjø Rederi om levering av dokumenthåndteringsløsningen Spsolution.

Spsolution dekker i tillegg til dokumenthåndtering også intranett,  prosjektstyring og CRM, og er en komplett løsning for Sharepoint.

Løsningen går i første omgang til administrasjonen, og deretter til de forskjellige skipene i rederiet og ut i hele organisasjonen.

Verdien på avtalen er ikke opplyst, men leveranse inkluderer lisenser på Spsolution, implementasjon, tilpasning, prosjektledelse og opplæring. Det inngår også årlig vedlikehold på programvare og opsjon på replikering av informasjon mot fartøy.

Torstein Ødegård, salgsdirektør i Invo, er svært fornøyd med Astensjø-avtalen.

- Det er en stor tillitserklæring å ha blitt valgt av en kunde som har kjørt en grundig evalueringsprosess, og befester Invo sin sterke posisjon mot det maritime markedet, forteller han.

Invo leverer Sharepoint-løsninger gjennom forhandlere over hele Norge og har en god posisjon mot det maritime markedet med kunder som Wilh Wilhelmsen, Farstad Shipping, Siem Offshore, Kleven Verft, Westcon og nå også Østensjø Rederi.