TEST: Razer Goliathus - Middels stor gigant

Ønsker du å få mest mulig ut av musa, er det en fordel å investere i en skikkelig musematte.

Publisert Sist oppdatert

Razer er mest kjent for å lage avanserte og raske spillmus, men de lager også annet spilltilbehør. Blant annet musematter. Vi har tittet på Goliathus, som til tross for navnet ikke er noen gigant. Goliathus kommer som small, standard og oversized. Vi har testet den middels store varianten, som måler 355mm X 254mm X 4mm.

Musematten er av typen som kan minne om tradisjonelle, stoffkledde matter. Stoffet som er brukt er imidlertid raskere, glattere og mer presist enn normalt. I tillegg er gummien mykere og mer behagelig enn i en enklere matte.

Størrelsen er passelig, og gir god plass til selv trege mus som krever store bevegelser. Har du en rask mus vil du oppleve å bruke kun et lite område av matten. Fordelen med størrelsen er at du også får en behagelig plass å hvile håndleddet og underarmen.

Stoffet er sort, med kun to små logoer i hvert sitt hjørne. Designen er enkel, men tøff. Det kan være en fordel å bytte ut, eller forbedre museføttene, om du velger en Goliathus. For selv om matten er tålelig glatt, er den ikke helt på nivå med en del av konkurrentene. Den føles rett og slett litt ru, selv med gode museføtter. Presisjonen er det dog ingenting å utsette på. Den er helt på topp.

Konklusjon

Dette er en musematte med en størrelse som passer de fleste. Goliathus er kledd i et tålelig raskt, og meget presist stoff. Matten virker slitesterk og ser tøff ut. Den kunne nok vært hakket raskere, og for de som spiller svært hektiske skytespill kan den bli litt treg. Presisjonen er imidlertid på topp.