VIL VINNE: – Vi arbeider målrettet for å kunne vinne flere avtaler allerede dette året, og har et klart mål om å etablere oss som en vesentlig leverandør til det offentlige, sier Johnny Gravfort, Salgs- og Markedsdirektør i Abacus IT. Til høyre Ketil Harvey, anbudsansvarlig i Abacus IT. (Foto: Abacus IT)

Abacus IT med offentlige rammeavtaler

Abacus IT har signert to rammeavtaler med Universitetet i Oslo (UiO) og Statens vegvesen. Kontraktene er blant annet gjort mulig etter oppkjøpet av selskapet R2IT.

Publisert

– Disse avtalene markerer en viktig milepæl for Abacus IT, som nå henter sine første avtaler med offentlige kunder, skriver selskapet i en pressemelding.

– Gjennom oppkjøpet av IT selskapet R2IT, har Abacus IT tilegnet seg nødvendige ressurser og kompetanse for å øke sin satsing på offentlige anbudskonkurranser, legger de til.

Ifølge meldingen har UiO valgt Abacus IT som en av sine leverandører for IT-utstyr til sine institutter og enheter. UIO består av rundt 100 institutter, 28.000 studenter og 6500 ansatte.

Varer to år

– Etter en omfattende anbudsrunde med sterk konkurranse, fikk Abacus IT landet denne ettertraktede avtalen. Rammen strekker seg over de neste to årene, med en opsjon for forlengelse i ytterligere to år, og har en betydelig verdi, skriver selskapet.

Videre har Abacus IT sikret seg en avtale med Statens Vegvesen, der de skal levere skrivere og skriverutstyr til vegvesenets regioner og avdelinger over hele Norge.

– Vi er veldig stolte over å ha blitt valgt som leverandør til både UiO og Statens Vegvesen. Det er strenge krav til kvalitet og kompetanse ved inngåelse av offentlige avtaler, så dette er en bekreftelse på at vi gjør mye riktig. Vi er forberedt på ikke bare å levere produktet, men også å innfri alle de kvaliteter som kreves for å levere til statlige og kommunale kunder, sier Johnny Gravfort, Salgs- og Markedsdirektør i Abacus IT i pressemeldingen.

Målrettet

– Vi arbeider målrettet for å kunne vinne flere avtaler allerede dette året, og har et klart mål om å etablere oss som en vesentlig leverandør til det offentlige, legger han til.

Abacus IT skriver at de er totalleverandør innenfor IT, økonomi, logistikk, HR/lønn og prosjektstyring. – Vår visjon er å effektivisere bedrifter, skape merverdi, og sikre en problemfri hverdag. Vi ønsker å bygge ett av landets beste fagmiljøer innen administrative systemer, og vokser stadig, skriver de.

Per i dag er selskapet rundt 125 ansatte fordelt på kontorer i Son, Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø,

Bodø, Drammen, Ålesund, Verdal, Sandnes og Kristiansand.