UTVIDER KOMPETANSEN: Fra venstre: Jarl Øverby, Konsernsjef NetNordic Group og Mikael Lison, administrerende direktør, Gohybrid AB. (Foto: NetNordic)

NetNordic kjøper GoHybrid

It-bransjen: NetNordic utvider skykompetansen med oppkjøpet av det svenske konsulentselskapet som er spesialisert på cloud infrastrukturtjenester. 

Med oppkjøpet av GoHybrid gjør NetNordic sitt nittende oppkjøp siden 2015. 

– Vi er stadig på utkikk etter miljøer som kan passe vår vekststrategi og vi erfarer at det finnes sterke miljøer som over tid søker å bli en del av en større enhet for å få ytterligere styrket sin kundeposisjon og relevans. GoHybrid er en virksomhet som har utviklet en solid plattform bygget på kultur, kompetanse og kunderelevans. Over en periode har vi utviklet en felles ambisjon som vi nå starter realiseringen av ved å gå sammen, sier Jarl Øverby, konsernsjef i NetNordic, I en pressemelding fra NetNordic. Han fortsetter:

– Behovet for økt kompetanse og kapasitet innen Microsoft cloud er viktig for oss og GoHybrid kompletterer godt inn i vår strategi.

En del av noe større

GoHybrid er et svensk konsulentselskap som er spesialisert på cloud infrastrukturtjenester til store-og mellomstore virksomheter. Selskapet har over 10 års erfaring med komplekse cloud prosjekter og har cirka 25 konsulenter. GoHybrid er eid av ledende ansatte.

Behovet for økt kompetanse og kapasitet innen Microsoft cloud er viktig for oss og GoHybrid kompletterer godt inn i vår strategi.

Jarl Øverby, NetNordic

– GoHybrid ble etablert for å bistå kunder med cloud kompetanse. Cloud er en sentral del av it infrastrukturen og vi ser at kompleksiteten bidrar til at kunden trenger en spesialist for å optimalisere anvendelsen, kostnadene og sikkerheten. Vi har sterk kompetanse på cloud generelt, og har også valgt å gå ekstra i dybden på Microsoft cloud området da denne delen er sentral i de fleste kundenes infrastruktur, sier Mikael Lison, administrerende direktør i GoHybrid AB, og fortsetter:

– Det er et naturlig skritt for oss å bli en del av et større miljø slik at vår kompetanse kan komme enda mer til sin rett, og da var NetNordic et naturlig valg. Vi har en solid kundebase, men sammen med NetNordic så vil vi nå enda bredere portefølje og de vil gi muligheter for både kunder og ansatte. For eierne av GoHybrid er det viktig og gledelig at de ansatte får flere spennende utviklingsmuligheter gjennom et større miljø der de kan ytterligere utvikle sin kompetanse og sine ambisjoner. NetNordic har hatt en imponerende utvikling som vi ser frem til å forsterke både gjennom ytterligere kunderelevans og verdi for aksjonærene som vi også blir en del av.