TO BLIR EN: Netthandling skal forbli den samme opplevelsen selv om NetOnNet og Komplett blir ett.

NetOnNet og Komplett blir til ett

NetOnNet og Komplett slår seg sammen (rett og slett).

NetOnNet og Komplett har inngått avtale om å slå sammen selskapene. Selskapene vil ikke endre handleoplevelsen, og dagens merkenavn NetOnNet, Komplett og Webhallen videreføres.

– Komplett og NetOnNet er en god match. Sammen får vi enda flere kunder. Da får vi også muligheter til å gjøre enda bedre innkjøp på populære produkter, slik at vi kan fortsette å tilby gode, konkurransedyktige priser, sier Lars Olav Olaussen, administrerende direktør i Komplett.

NetOnNet blir en del av Komplett-konsernet. De to selskapene hadde i 2021 en samlet årsomsetning på 18,5 milliarder kroner og et driftsresultat (EBIT, justert) på 674 millioner kroner. Selskapenes samlede markedsandel vil være cirka 10 prosent i Norden.

– Begge selskapene har vokst kraftig de siste årene ettersom stadig flere velger netthandel fremfor fysiske besøk. Vi er begge digitale aktører som har lykkes godt i markedet. Timingen er god for å kombinere våre styrker for fremtiden, sier Susanne Holmström, administrerende direktør i NetOnNet.